Chilikauppa – Thaicurrysetti – 5 x 50g – 6.00EUR

April 1, 2023 0 Comments

Chilikauppa – Thaicurrysetti – 5 x 50g – 6,00EUR: Makumatka Thaimaahan kotikeittiössäsi

Eikö olisikin ihanaa päästä nauttimaan Thaimaan herkullisista mauista kotikeittiössäsi, ilman että tarvitsee ostaa lentoa ja majoitusta? Chilikauppa on täällä apunasi. Tämä mauste-erikoisliike tarjoaa sinulle nyt mahtavan thaicurrysetin, joka sisältää viisi erilaista currya yhden setin hinnalla!

Thaicurrysetti koostuu viidestä 50 gramman pussista: punainen curry (Red Curry), vihreä curry (Green Curry), keltainen curry (Yellow Curry), massaman curry (Massaman) ja panang curry (Panang). Setin avulla voit helposti loihtia autenttisen thairuoan makuelämyksen omaan keittiöösi.

Setin punainen curry on tulinen ja mausteinen sekoitus, joka sopii täydellisesti liha- ja kasvisruokiin sekä kookosmaitopohjaisiin kastikkeisiin. Vihreä curry puolestaan on lempeämpi vaihtoehto punaiselle currylicille ja sopii niin suolaisiin kuin makeisiinkin ruokiin.

Keltainen curry on lempeän mausteinen, ja se tuo ruokaan aromikasta pehmeyttä sekä aurinkoisia sävyjä. Massaman curry on rikas ja täyteläinen, sopien loistavasti lämpimiin pataruokiin ja kokonaisvaltaisten makumaailmojen ystäville. Lopuksi panang curry on monipuolinen sekoitus, joka maistuu täydellisesti kala-, äyriäis- ja kasvisruoissa.

Chilikaupan thaicurrysetti sopii erinomaisesti kotikokille, joka haluaa lisätä arsenaaliinsa eksoottisia makuelämyksiä tai lahjaksi ystävälle, joka rakastaa thaityylisiä makuja. Viiden curryseoksen paketilla voit helposti tuoda Thaimaan aurinkoon viettiämään ilta-auringossa nautiskellen.

Hanki omasi nyt vain 6,00 euron hintaan! Älä jää paitsi tästä erinomaisesta tarjouksesta vaan nappaa omasi heti ennen kuin ne loppuvat kaupoista.

Title: Chilikauppa – Thaicurrysetti – 5 x 50g – 6.00EUR

Chilikaupassa herkutellaan nyt eksoottisilla mauilla: Thaicurrysetti on saapunut valikoimiin ja se sisältää viisi erilaista herkullista currytahnaa vain 6 euron hinta! Näillä maukkailla tahnalla voit tuoda aasialaisen keittiön luoksesi helposti ja edullisesti.

Thaicurryt ovat tunnettuja niiden monipuolisista mausteisen, kermaisen ja tulisen liemien sekä runsaiden raaka-aineiden ansiosta. Thaicurrysetti sisältää viisi erilaista tahnaa, ja ne on pakattu käteviin 50 gramman pusseihin. Nämä maistuva currytahnat ovat valmiita käyttöösi vain muutamalla käsittelyllä: lisää vain tahna kookosmaitoon tai veteen, kasviksia, lihaa tai kalaa, ja anna kiehua muutaman minuutin.

Setissä tulee seuraavat viisi currytahnaa:

1. Vihreä curry: erittäin suosittu Thaicurry, jonka makuprofiili on samanaikaisesti mieto ja vahva. Sisältää mm. vihreää chiliä, sitruunaruohoa, korianteria ja valkosipulia.
2. Punainen curry: tulisempi vaihtoehto kuin vihreä curry, joka tuo ruokaan kuuman voiman punaisista chileistä sekä inkivääriä ja galangalia.
3. Keltainen curry: miedompi curry, joka on myös suolainen ja hapan. Sisältää mm. keltainen chili, kurkuma ja kaneli, joka sopii täydellisesti kalalle ja kanalle.
4. Masaman curry: vaikuttava yhdistelmä makeutta, happamuutta ja mausteisuutta. Loistava pähkinäisten ja hieman makeiden curryjen ystäville.
5. Panang curry: täyteläinen ja kermainen vaihtoehto, joka on samalla hieman makea. Sisältää mm. chilipippereitä, suolaa ja paahdettuja maapähkinöitä.

Chilikauppa tarjoaa sinulle laadukkaat tahna valkoimiimme, jotka ovat valmistettu perinteisillä menetelmillä Thaimaassa. Nämä tahna auttavat sinua nauttimaan herkullisesta ateriasta nopeasti ilman, että sinun täytyy ostaa erikseen kaikkia ainesosia itse.

Thaicurrysetti on saatavilla Chilikaupassa 6 euron hintaan – tilaa tänään ja ota oikea askel kohti aitoja Thai-makuelämyksiä!