Chilikauppa – Tom Yum -keittoaines 35g – 1.30EUR

April 1, 2023 0 Comments

Title: Chilikauppa – Tom Yum -keittoaines 35g – 1,30€

Chilikauppa tuo erinomaisen valikoiman mausteita ja keittoaineksia suoraan läheltä ja kaukaa. Erityisesti Thaimaan herkkuihin meillä on laaja valikoima, josta löydät kaiken tarpeellisen mahtavan aterian valmistamiseen. Yksi suosikeistamme on Tom Yum -keiton ainespussi, vain 1,30 € hintaan.

Tom Yum on perinteinen thaimaalainen keitto, joka hurmaa runsaalla maullaan. Se on tulinen ja samalla raikas kombinaatio sitruunaruohoa, galangaa, limetinlehtiä ja chilia. Tom Yum sopii hyvin kasviskeittoksi tai voit lisätä siihen halutessasi kalaa tai äyriäisiä.

Tom Yum -keiton valmistaminen kotona ei ole ollut koskaan helpompaa kuin Chilikaupan keittoainespussilla. Pussissa saat valmiin seoksen kaikkia makuja, joiden avulla voit loihtia täydellisen Tom Yumin hetkessä.

Keittoainespussi sisältää:

– Kuivattua sitruunaruohoa
– Kuivattua galangaa
– Kuivattuja limetinlehtiä
– Kuivattua chiliä
– Kalakastiketta

Miten valmistat Chilikaupan Tom Yum:

1. Jos käytät äyriäisiä tai kalaa, puhdista ja paloittele ne sopivan kokoisiksi paloiksi.
2. Lisää 500 ml vettä kattilaan ja tuo se kiehuvaksi.
3. Lisää keittoainespussin sisältö sekä haluamasi kasvikset (esimerkiksi sieniä ja tomaatteja) veteen.
4. Anna keiton kiehua 5-7 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat pehmentyneet.
5. Lisää kalapalat tai äyriäiset keittoon ja anna hautua, kunnes ne ovat valmiita.
6. Voit lisätä halutessasi hieman suolaa ja/tai sokeria parantamaan makua.
7. Viimeisenä vaiheena purista keiton sekaan limetinmehua maun mukaan.

Lopputuloksena on loistava Tom Yum -keitto, joka on täydellinen herkku päivän laskeutuessa iltaan tai valmista se ystävillesi vaikuttava ateria.

Chilikaupassa et löydä vain Tom Yum -keittoa, vaan tarjolla on paljon muitakin herkkuja Aasian maailmasta sekä muualta maailmalta. Kurkista valikoimaamme, löydät kaikkien suosikit sekä sellaiset ateriat, joita tyydyttämään erikoisemmatkin. Mikä parasta, voit luottaa laadukkaisiin tuotteisiimme ja nauttia ruuanlaitosta täysin siemauksin.

Artikkeli: Chilikauppa – Tom Yum -keittoaines 35g – 1.30EUR

Etsitkö helppoa ja nopeaa tapaa valmistaa herkullista aasialaista ruokaa kotonasi? Meillä on ratkaisu sinulle: Chilikauppamme myy mausteisia Tom Yum -keittoaineksia kätevissä 35 gramman pusseissa vain 1,30 euron hintaan! Lue eteenpäin, niin kerromme lisää tästä upeasta tuotteesta.

Mikä on Tom Yum?

Tom Yum on perinteinen thaimaalainen keitto, joka on tunnettu tulisesta ja happamasta maustaan. Se yhdistelee harmonisesti thaimaalaisen keittiön viisi perusmakua: suolaisuutta, happamuutta, makeutta, tulisuutta ja umamia. Keiton pohjana toimii usein katkarapu- tai kanaliemi, vaikka kasvisversioitakin löytyy.

Mitä tarvitset Tom Yum -keiton valmistukseen?

Chilikaupan Tom Yum -keittoaines sisältää kaikki tarvittavat mausteet keiton valmistukseen – galangal-juuri, sitruunaruoho, chilihiutaleet ja kaffirlimetin lehdet. Sinun tarvitsee vain lisätä haluamasi proteiini (esimerkiksi katkarapuja tai kanaa), kasviksia (esimerkiksi suppilovahverotai herkkusieniä) ja nestettä (kookosmaito tai vesi).

Näin valmistat perinteisen Tom Yum -keiton:

1. Aloita keittämällä liemi kattilassa miedolla lämmöllä. Jos käytät proteiinina katkarapuja tai kalaa, voit keittää koristamattomat rapu- tai kalankuoret liemessä saadaksesi lisää makua.

Heti kun Chilikaupasta ostettua Tom Yum -keittoainesta (35 g, 1,30 €) käyttää pohjanaan, ei erikoismausteiden etsimiseen tarvitse kuluttaa aikaa eikä energiaa.

2. Poista kuoret ja pääosat katkaravuista tai kypsyttää kalanfileet ja aseta sivuun odottamaan. Valmista samalla esimerkiksi herkkusienet puhdistamalla ne hyvin ja viipaloimalla ne.

3. Lisää Chilikaupan Tom Yum -keittoaines liemeen ja anna sen hautua 5-10 minuutin ajan. Tarkista välillä mausteisuusaste ja säädä se halutulle tasolle lisäämällä chilihiutaleita, limemehua tai kalakastiketta.

4. Lisää proteiini liemeen ja keitä kunnes se on kypsää. Jos käytät katkarapuja, muista etteivät ne kaipaa pitkää keittoaikaa – vain minuutti tai pari riittää, jotta eivät menetä koostumustaan. Sama pätee toki muihinkin keiton aineksiin.

5. Lisää vielä kasvikset, kookosmaito ja lisämausteet annoksittain, ja anna keiton tekeytyä muutaman minuutin ajan ennen tarjoilua. Koristele se esimerkiksi tuoreilla chilinpaloilla ja korianterilla sekä lorauksella kalakastiketta tarkan aromin varmistamiseksi.

Tom Yum -keittoainesten hankkiminen Chilikaupasta (35g – 1,30 €) on helppo, edullinen ja nopea tapa valmistaa herkullista thaiherkkua kotona lyhyessä ajassa. Kokeile rohkeasti ja saat ruokapöytääsi autenttisen aasialaisen makuelämyksen!